Hjälp & kontakt

Teknikhjälp

Vi vill att royalquiz ska vara interaktivt, säkert och roligt. För att skapa denna tävlingsupplevelse använder vi ett par olika tekniker vilka din webbläsare följaktligen behöver kunna hantera. Nedan testar vi automatiskt om din webbläsare stödjer dessa tekniker. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Datorkrav

JavaScript aktiverat
Din browser verkar sakna stöd för JavaScript. Vi kan därför inte göra fler tester och inte heller garantera att royalquiz fungerar på din dator.

Åtgärd: aktivera JavaScript i din nuvarande browser eller ladda hem en ny. Vi rekommenderar Mozilla Firefox.

Problem att ansluta till vår matchserver

Om du får meddelande om att din webbläsare inte kan ansluta till matchservern, läs våra tips på lösningar på problemet.