Hjälp & kontakt

Om royalquiz

royalquiz utvecklar och driver frågesportstävlingar på Internet där man kan tävla både gratis och om priser mot sina vänner och andra. Frågesportstävlingar erbjuds i olika former och inom olika ämnen.

royalquiz drivs av ett svenskt aktiebolag (RQ Games AB, Org.nr. 556691-7547) med huvudkontor på Adolf Fredriks kyrkogata i Stockholm. Vi som jobbar med royalquiz älskar frågesport och arbetar hårt för att för att tjänsten ska vara riktigt bra och rolig.

royalquiz driver så kallade skicklighetsspel (skill game på engelska) där det är en tävlandes skicklighet (kunskap och snabbhet) som avgör vem som vinner. Slumpen eller tur påverkar inte tävlingens utgång, vilket således gör att vi inte klassificeras som ett lotteri. Alla som tävlar hos royalquiz gör det under samma förutsättningar och den som presterar bäst kommer att vinna.

För mer information kring skillnaden mellan tävlingar och lotterier samt vilka regler som gäller för dessa, vänligen se följande skrift från Lotteriinspektionen: Skillnaden mellan lotteri och tävling.pdf.

Om du har några frågor eller tips på hur vi kan förbättra tjänsten är du alltid välkommen att kontakta oss. Hoppas du får mycket glädje av våra tävlingar!

royalquiz
RQ Games AB
Adolf Fredrik kyrkogata 13
111 37 Stockholm
Sverige